Στέγαση αθλητικών εγκαταστάσεων- Αερουποστηριζόμενοι θόλοι - Airdome - Στέγαστρα

  • Κλειστά γήπεδα τέννις - πάντελ με airdome
  • Στέγαση γηπέδων ποδοσφαίρου με airdome
  • Κάλυψη γηπέδων μπάσκετ - βόλεϋ με airdome
  • Κάλυψη πισίνας με airdome
  • Στέγαση βιομηχανικών εγκαταστάσεων με airdome

 

Τα αερουποστηριζόμενα ( airdome )στέγαστρα δημιουργούνται από υψηλής αντοχής μεμβράνες  PVC  και χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.

1.  Αερουποστηριζόμενος Θόλος/ Airdome, πτυσσόμενη κινητή κατασκευή

Κατασκευή σε σχήμα μπαλονιού με διπλή ειδική μεμβράνη, υποστηριζόμενο από συμπιεσμένο αέρα ( airdome )


Τα πλεονεκτήματα αυτών των καλυμμάτων είναι τα εξής : Η εγκατάσταση είναι γρήγορη κι απλή.  Ο χώρος είναι φυσικά φωτισμένος κατά τη διάρκεια της μέρας κι έτσι μειώνεται ή εξαλείφεται η ανάγκη τεχνητού φωτισμού εξοικονομώντας χρήματα. Το   airdome «μπαλόνι» αποτελεί σαφέστατα μια πολύ οικονομικότερη λύση σε σχέση με την κατασκευή ενός κλασικού κλειστού γυμναστηρίου.  Τέλος, η προκατασκευασμένη αίθουσα γρήγορα κι εύκολα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να μεταφερθεί με μηδαμινή επίπτωση στο περιβάλλον.2. Αλουμινοκατασκευή με μεμβράνη, σταθερή κατασκευή για τη στέγαση αθλητικών χώρων, γηπεδάκια 5Χ5, πολυχώρους, ξενοδοχειακές μονάδες, αποθήκες.

Στέγαστρα παντός τύπου κατασκευασμένα από PVC σε πολλές διαστάσεις. Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για κάθε αθλητικό χώρο. Χρησιμοποιούνται σε γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλλευ, πισίνες, τέννις  και χώρους πολλαπλών χρήσεων. Διαθέτουν πιστοποίηση ISO 9001 : 2008.